je dnes cvicak?
diskuse členů klubu
Středeční výcvik agility
Míla | 26.06.2017
Milí agiliťáci,
z organizačních informací mi vyplynulo, že tuto středu 28.6. budete nacvičovat na ukázku v Hadačce. Přeji vám i vašim pejskům hodně zdaru a hezké prázdniny!
MM
Agility
Chaloupková | 23.06.2017
Zítra 24.6. od 9:30 hod. Rozmyslete si kdo z vás bude o prázdninách v sobotu chodit na výcvik agility. V předešlých letech byl výcvik agility zrušen. Potřebuji vědět jak David pojede na Hadačku. Je nutné, aby všichni co pojedou na Hadačku přišli nakládat překážky. Prozatím čas odjezdu neznám, zítra sdělím. Ahoj Chaloupková
výcvik agility
Chaloupková | 16.06.2017
Ahoj agiliťáci,
výcvik 17.6. povede Verča, prosím nikdo ji do výcviku nezasahujte, ani já si nepřeji, aby mne kdokoli zasahoval do sobotních výcviků. Ve středu přijdu také na výcvik, abych se s vámi domluvila na ukázku výcviku na Hadačce. Telefonovala jsem p. Lehečkovi, ale telefon nepřijmul a tak jsem poslala SMS s prosbou o převoz překážek. Bohužel neodpověděl a sobotu nepřijdu, kdyby jste se na něčem dohodli, tak mi prosím dejte vědět. Prozatím účast na Hadačce přislíbili Pája, Verča, David a já. Je nás málo, doufám, že to nějak zvládneme. Počítejte s ukázkou začátkem srpna U smrku a koncem října v Nečtinech a doufám, že tam nebudeme zase jen čtyři.
Kdybychom se nedomluvili na převozu překážek na Hadačku , museli by jsme změnit trať a potřebovali by jsme víc aut.
Ahoj Chaloupková
Středeční trénink
Míla | 13.06.2017
Ve středu 14.6. nás čeká předpředposlední středeční trénink před prázdninami. Kdo přijde?